15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPromoţii la service Rokor pentru şoferii craioveni

Promoţii la service Rokor pentru şoferii craioveni

Craiovenii care intenţionează să facă revizia autoturismului pot beneficia de serviciile profesionale oferite de service-ul auto Rokor la cele mai competitive preţuri din oraş. Începând de la numai 250 lei, specialiştii Rokor asigură revizia cu toate filtrele şi uleiul motor. În plus, orice client Rokor beneficiază, în lunile martie şi aprilie, de verificarea mecanică gratuită a maşinii.
„În această perioadă de tranziţie de la sezonul rece la primăvară starea drumurilor este mai proastă, aşa că le recomandăm şoferilor să facă verificări pe partea de suspensie şi alte verificări necesare pentru a se asigura că starea autovehicului este bună,” spune şef service Rokor Trading, Dan Fronie. Service-ul auto Rokor are o experienţă de 9 ani pe piaţă, iar de la înfiinţare, în anul 2006, şi până în prezent, mii de craioveni au efectuat reparaţiile autoturismelor la acest service. „Foarte mulţi craioveni au făcut reparaţii la Rokor. Este important pentru noi ca fiecare client să plece de aici mulţumit, în acest fel ne asigurăm că va reveni. De aceea, este absolut necesar ca reparaţiile să se facă rapid. Atenţia faţă de clienţi este esenţială, iar timpul scurt de livrare este o carte de vizită.”
Rokor Trading este un service multimarcă, ce prezintă dotări pentru absolut orice maşină şi unde se pot efectua toate reparaţiile mecanice şi electrice, cu diagnoză computerizată. Personalul este şcolarizat la Bosch, Ungaria, Porsche Bucureşti, KIA Romauto şi beneficiază de numeroase calificări interne, fiind pe deplin pregătit pentru soluţionarea oricărei probleme.

Service Auto Rokor se află pe strada Râului, pe canal, lângă Holcim. Se pot face programări la numărul 0251.425.808.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS