24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrimo Motor, un service premium de roţi şi distribuitor anvelope la preţuri competitive

Primo Motor, un service premium de roţi şi distribuitor anvelope la preţuri competitive

20150303_143347

Începând de anul trecut, în Craiova există un service specializat de roţi gândit după standarde moderne, rezultat al unei investiţii de aproximativ 500.000 de euro. Compania Primo Motor a început proiectul construcţiei unui service de roţi şi mecanică în anul 2011, iar din 2014 şoferii craioveni pot beneficia de servicii premium la preţuri comparabile cu ale oricărui alt furnizor de astfel de servicii de pe piaţă.

Cristian Gavrilă, manager Primo Motor, spune că la baza acestui proiect a stat dorinţa de a aduce în oraş un spaţiu specializat care să le ofere clienţilor standarde ridicate. „Lumea evoluează, standardele de calitate şi aşteptările clienţilor cresc. Nu mai trebuie să schimbăm roţile în stradă, cum eram obişnuiţi în urmă cu câţiva ani. Cu dotări tehnice moderne şi profesionale de ultimă generaţie , cu spaţii generoase de aşteptare şi de lucru, precum şi cu un personal calificat, oferim clienţilor noştri consultanţă în domeniul achiziţiei de anvelope şi toate serviciile specifice unui service de roţi într-un mod profesionist. Avem un standard ridicat, de aceea oamenii au tendinţa să ne considere scumpi. Însă trebuie să vină şi să se convingă că pot avea servicii de calitate la preţuri ok, care se practică pe piaţă.”

Primo Motor este distribuitor de anvelope Bridgestone, Michelin şi Yokohama, iar de curând s-a afiliat la reţeaua Point S (cea mai mare reţea independentă din Europa, care oferă anvelope şi servicii de calitate în domeniu). Service-ul Primo Motor a primit un calificativ „premium” din partea Bridgestone pentru spaţiu şi construcţie. „Oferim servicii complete: vânzare, schimb, echilibrat şi montaj anvelope, geometrie roţi, precum şi serviciul de hotel anvelope cu condiţii optime de depozitare şi păstrare a anvelopelor de extrasezon.Totodată, efectuăm şi servicii de mecanică şi de spălătorie auto. Angajaţii au experienţă de minim 5 ani în domeniu şi au participat la programe de training Bridgestone. Pe lângă toate acestea, echipa Primo Motor este atentă şi la serviciile post-vânzare: clienţii sunt introduşi într-o bază de date şi primesc periodic informaţii utile despre anvelope şi despre serviciile efectuate în service. Livrarea unor servicii calitative şi o grijă deosebită faţă de aşteptările şi nevoile clienţilor, precum şi o atitudine proactivă, sunt lucrurile care ne diferenţiază de competiţie şi care cred că vor influenţa decizia clienţilor de a ne alege,” a adăugat managerul Primo Motor.

Unde puteţi găsi Primo Motor:
Craiova, DN 65, km. 9
La telefon 0351.402.961 sau 0724.026.561
La adresa de email [email protected]
Pe pagina web www.primomotor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS