17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajConstruieşti ceva? Reamenjezi apartamentul? Arabesque, magazinul specializat în materiale de construcţii se redeschide în Craiova

Construieşti ceva? Reamenjezi apartamentul? Arabesque, magazinul specializat în materiale de construcţii se redeschide în Craiova

Locuitorii oraşului Craiova, precum şi cei din zonele învecinate sunt aşteptaţi în data de 12 martie la redeschiderea celui mai nou şi inovativ magazin de construcţii – ARABESQUE.

Cu o suprafaţă de patru ori mai mare şi cu o gamă de produse mult diversificată, ARABESQUE pune la dispoziţia tuturor celor care construiesc sau reamenajează materiale de construcţii, finisaje, instalaţii electrice, gresie, faianţă, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate.
Vino pe 12 martie să vezi un magazin inedit, cu un spaţiu eficientizat ca totul să fie la îndemână atunci când te grăbeşti să construieşti sau să repari ceva. Magazinul ARABESQUE din Bulevardul Decebal 111A  este amenajat astfel ca toţi clienţii să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri şi, bineînţeles, să primească suport specializat datorită experienţei  de peste  20 de ani în care ARABESQUE a furnizat materiale şi servicii către marii constructori din România.
ARABESQUE îşi propune să le fie de ajutor celor ce construiesc nu numai cu produse de cea mai bună calitate şi cu sfaturi, ci şi cu preţuri „indecent” de mici.

„Când construiesc” este sloganul ARABESQUE ce îi îndeamnă pe oamenii din Craiova să îşi amenajeze apartamentele sau casele aşa cum au visat.

ARABESQUE – peste 20 de ani de experienţă pe piaţă
Înfiinţată în anul 1994, cu obiect de activitate comerţul şi distribuţia de materiale de construcţii,  ARABESQUE s-a dezvoltat continuu, ajungând astăzi cel mai mare distribuitor de materiale de construcţii şi finisaje din România, cu un portofoliu complet de produse şi servicii si cu operaţiuni derulate atât în plan intern cât şi extern.

Furnizorii ARABESQUE sunt companii româneşti de marcă, dar şi parteneri internaţionali de prestigiu din Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia, Elveţia .

ARABESQUE în Craiova:
Bulevardul Decebal, nr. 111A
Telefon: 0251 438 597
E-mail: [email protected]

www.arabesque.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS