22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCurs de Manager resurse umane la Drobeta Turnu Severin

Curs de Manager resurse umane la Drobeta Turnu Severin

Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT Slatina a desfăşurat la Drobeta Turnu Severin cursul de specializare „MANAGER RESURSE UMANE” în cadrul proiectului “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest”

Pe parcursul cursului, formatorul din cadrul proiectului a prezentat participantilor la formare programa cursului MANAGER RESURSE UMANE.
Proiectul “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest” contribuie la menținerea unui număr cât mai mare de persoane pe piața muncii prin implementarea de măsuri de ocupare integrate care vizează șomerii, persoanele inactive şi persoanele în căutarea unui loc de munca din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest prin intermediul a 3 Centre de Ocupare situate în localitățile Slatina, Drobeta-Turnu Severin şi Cluj-Napoca. În cadrul fiecarui centru, experţii consilieri în orientarea profesională furnizează măsuri active de ocupare pentru un număr minim de 400 membri ai grupului ţintă/ Centru de Ocupare, iar experţii psihologi furnizează servicii de consiliere psihologică şomerilor de lungă durată. După parcurgerea acestei etape, membrii grupului ţintă sunt direcţionati în vederea urmării unui program de formare profesională. La curs au participat persoanele înscrise la programul de formare MANAGER RESURSE UMANE, fiecare participant primind materiale promoţionale realizate în cadrul proiectului.

CORE- Corelarea competenţelor şi abilităților capitalului uman cu potențialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS