6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCinci staţiuni perfecte pentru vara 2015 în Grecia

Cinci staţiuni perfecte pentru vara 2015 în Grecia

Grecia nu mai este de mult o necunoscută pentru vacanţele românilor. Cu preţuri accesibile şi servicii de calitate, staţiunile greceşti îşi întâmpină în fiecare vară turiştii cu tot felul de surprize. De la plaje întinse şi ape cristaline, până la atracţii turistice deosebite, culturale şi istorice, Grecia are ceva de oferit pentru fiecare turist, indiferent că preferă relaxarea sau îşi doreşte să descopere locuri noi.

Paralia Katerini

ParaliaKaterini[1]

Paralia Katerini este situată în apropiere de Muntele Olimp şi, alături de oraşul Katerini, staţiunea formează una dintre cele mai populare zone din partea continentală a Greciei. În plus, în apropiere se află si oraşul Salonic, astfel că turiştii pot opta pentru plajă şi relaxare, dar şi pentru diverse excursii pentru a explora frumuseţile locale din apropiere.

Halkidiki

Halkidiki[1]

Halkidiki este o altă destinaţie în care te poţi bucura de vară în Grecia. Situată în nord, aceasta este apropiată de graniţa cu Macedonia, dar oferă turiştilor şi posibilitatea de a explora alte regiuni elene de interes, cum ar fi Muntele Athos, Sithonia şi Kassandra.

Thassos

Thassos[1]

Thassos, numită şi Insula de smarald a Greciei, este o destinaţie de vacanţă prin excelenţă. Cei care aleg această insulă se pot bucura de deschiderea la Marea Egee, cu plaje întinse şi bine amenajate. În plus, oraşul Limenas, capitala insulei, este un punct esenţial, în care turiştii vor putea descoperi o mulţime de atracţii deosebite.

Santorini

Santorini[1]

Santorini este prin excelenţă o locaţie pentru o vacanţă de vis în Grecia. Căsuţele albe sunt cele care dau farmecul unic al acestei zone, iar amplasarea lor de-a lungul stâncilor transformă întregul peisaj într-unul de vis. Oraşul Oia şi capitala insulei Fira sunt destinaţiile preferate de majoritatea turiştilor care ajung în Santorini.

Rhodos

Rhodos[1]

Rhodos este insula arhipelagului Dodecan localizată în apropiere de coasta turcească. Tocmai din acest motiv, turiştii se pot bucura aici de un amestec de culturi şi de atracţii turistice cu specific atât grecesc, cât şi turcesc, de la oraşul medieval şi plajele întinse, până la bazarul local şi micile sate ale insulei.

Tu în care dintre aceste destinaţii greceşti ai vrea să petreci vacanţa de vară în 2015?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS