21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCursuri de lucrător în comerţ la Slatina în cadrul proiectului CORE

Cursuri de lucrător în comerţ la Slatina în cadrul proiectului CORE

Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT Slatina a început în dată de 19.01.2014 în localitatea Slatina cursurile de calificare nivel I „LUCRĂTOR ÎN COMERŢ” în cadrul proiectului “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest”

Reprezentanţii CCMP EUROPROJECT, alături de formatorii din cadrul proiectului au prezentat participanţilor la formare cuprinsul cursului LUCRĂTOR ÎN COMERŢ, date generale despre programa cursului care va fi parcursă în cadrul programului de formare precum şi orarul cursului.
De asemenea, a fost parcurs de către formatorii programului primul modul al cursului.
Proiectul “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest” contribuie la menţinerea unui număr cât mai mare de persoane pe piaţă muncii prin implementarea de măsuri de ocupare integrate care vizează şomerii, persoanele inactive şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest prin intermediul a 3 Centre de Ocupare situate în localităţile Slatina, Drobeta-Turnu Severin şi Cluj-Napoca. În cadrul fiecărui centru, experţii consilieri în orientarea profesională furnizează măsuri active de ocupare pentru un număr minim de 400 membri ai grupului ţintă/ Centru de Ocupare, iar experţii psihologi furnizează servicii de consiliere psihologică şomerilor de lungă durata. După parcurgerea acestei etape, membrii grupului ţintă sunt direcţionaţi în vederea urmării unui program de formare profesională. La deschiderea cursului au luat parte persoanele înscrise la programul de formare LUCRĂTOR ÎN COMERŢ, fiecare participant primind materiale promoţionale realizate în cadrul proiectului.

CORE- Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS