6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMetal Lemn Group construieşte un “acasă” pentru fiecare

Metal Lemn Group construieşte un “acasă” pentru fiecare

“Acasă” este cel mai puternic reper din viaţa fiecăruia dintre noi. Atunci când ne simţim acasă, ştim că ne aflăm în locul potrivit, astfel că un dezvoltator imobiliar care pleacă de la premisa conturării unui proiect care să trezească senzaţia de “acasă” are toate şansele de reuşită. Un astfel de dezvoltator construieşte mai mult decât o locuinţă, construieşte un cămin. “Acasă într-o casă” este mottoul primului proiect imobiliar semnat de Metal-Lemn Group din Craiova, Codlea Residence, finalizat în 2014. Dezvoltatorul a început deja să lucreze la alte două proiecte imobiliare mai ample, două minicartiere. Managerul Metal-Lemn, Gigi Mitrache, a oferit, în cadrul unui interviu, mai multe informaţii despre proiectele demarate.

Prin ce se diferenţiază Codlea Residence faţă de alte proiecte imobiliare?

Codlea Residence se remarcă prin câteva caracteristici speciale, care vin tocmai în întâmpinarea acelor persoane care caută nu doar o locuinţă, ci un loc în care să se simtă pe deplin confortabil. Aflată pe strada Codlea, la numărul 45, vila cuprinde 15 garsoniere cu suprafeţe începând de la 25 de metri pătraţi şi ajungând până la 60 de metri pătraţi. Ceea ce face proiectul cu totul special este unicitatea fiecăreia dintre acestea, atât din punct de vedere al suprafeţei şi împărţirii spaţiului, cât şi în privinţa finisajelor.

De ce aţi optat pentru acest concept?

Am dorit să îi oferim fiecăruia dintre clienţii noştri un spaţiu care să îl definească, să îl reprezinte. Şi, cum fiecare dintre noi este unic, am dorit să oglindim această unicitate şi în căminul care ne găzduieşte. Locuinţele spun multe despre felul nostru de a fi, tindem să reflectăm personalitatea noastră în tot ceea ce ne înconjoară, în opţiunile pe care le facem.

Ce facilităţi oferă Codlea Residence?

Proiectul este la cheie, astfel că fiecare dintre locuinţe are toate finisajele interioare, baia este complet utilată, există contorizare proprie la apă şi gaze, centrală proprie. Clădirea are propria sursă de apă. Garsonierele sunt de tip open-space, însă clienţii îşi pot delimita spaţiul dacă doresc să îl adapteze după propriile nevoi sau preferinţe. Bineînţeles că materialele sunt de calitate superioară, iar locuinţele sunt izolate fonic şi termic. Cât despre preţuri, noi spunem că sunt mai mici decât nivelul pieţei, acestea pornesc de la 15.000 de euro pentru o garsonieră de 25mp. Am venit şi cu ceva în plus şi am prevăzut acest proiect cu o curte interioară, unde există un foişor şi grătar, astfel încât fiecare dintre proprietari să se poată bucura şi de timp în aer liber. În plus, fiecare locuinţă are propriul loc de parcare.

Aţi demarat deja un alt proiect imobiliar.

Într-adevăr. Cel mai mare dintre proiectele noastre este La Cittadella 2, un minicartier de 30 de blocuri cu garsoniere şi apartamente de 2, 3 şi 4 camere care se construieşte în interiorul eurocartierului din zona Brestei. Spunem minicartier deoarece acest proiect include, pe lângă blocurile de locuinţe, şi spaţii comerciale, locuri de joacă pentru cei mici, farmacie şi punct sanitar, spaţii verzi, locuri de parcare.

În ce stadiu se află proiectul în prezent?

Avem două blocuri deja ridicate, mai este de lucru la compartimentarea în interior şi la finisaje. Este ridicată structura altor trei blocuri. Locuinţele de aici se pot achiziţiona şi la roşu, dacă persoanele interesate doresc să îşi aleagă singure finisajele interioare. Desigur, există şi varianta de achiziţionare la cheie pentru cumpărătorii care vor să aibă totul gata şi să se mute imediat.

În primăvară urmează să demaraţi un alt proiect. Despre ce este vorba?

În primăvară vom începe construirea unui cartier în satul Albeşti din comuna Şimnicu de Sus, care va cuprinde peste 100 de case, duplexuri şi apartamente.

Locuinţele pot fi achiziţionate şi prin programul Prima Casă?

Desigur, există şi această opţiune. Mai mult, cei care nu au suma completă şi nu se încadrează în condiţiile acestui program sau nu doresc să lucreze cu o bancă pot beneficia de un program de rate direct la dezvoltator, care presupune un avans de minim 30% şi plata completă în maxim 3 ani. De asemenea, există şi posibilitatea de a rezerva o locuinţă, pentru proiectele în desfăşurare.

Mai multe informaţii despre proiectele rezidenţiale ale SC Metal-Lemn SA puteţi obţine la:
Telefon: 0785.276.433 şi 0744.536.063
Website: www.metallemn.ro
Facebook: Codlea Residence

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS