14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMasă rotundă în cadrul proiectului “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest”

Masă rotundă în cadrul proiectului “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest”

Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor Europroject,  în colaborare cu Asociația Patronilor şi Meseriașilor Cluj şi Primăria Municipiului Slatina, a organizat în data de 25.08.2014 în incinta restaurantului Taboo, strada G. Cosbuc Nr.5, Drobeta Turnu Severin,  evenimentul „Masa rotundă” – în cadrul proiectului “CORE”.

Proiectul contribuie la menținerea unui număr cât mai mare de persoane pe piața muncii prin implementarea de măsuri de ocupare integrate care vizează șomerii, persoanele inactive şi persoanele în căutarea unui loc de munca din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest prin intermediul a 3 Centre de Ocupare situate în localitățile Slatina, Drobeta-Turnu Severin şi Cluj-Napoca.
Reprezentanții CCMP Europroject au prezentat profilul organizațiilor partenere în proiect dar şi conceptul, obiectivele şi indicatorii proiectului şi au subliniat beneficiile pe care le au persoanele cuprinse în grupul țintă al proiectului dar şi activitățile la care pot participa acestea.
Evenimentul a avut drept scop conștientizarea şi informarea instituțiilor/organizațiilor cu privire la măsurile de sprijinire a persoanelor aflate în șomaj de lungă durată în vederea integrării pe piața muncii prin intermediul dezbaterilor asupra nevoilor de angajare ale companiilor de pe plan local/regional, asupra inițiativelor locale de sprijinire a integrării șomerilor pe piața muncii.
La masa rotundă au luat parte reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor publice precum şi persoane în căutarea unui loc de muncă.

CORE- Corelarea competenţelor şi abilităților capitalului uman cu potențialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS