16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAchiziţii de peste 6 milioane de lei pentru ambarcaţiuni în anul 2014

Achiziţii de peste 6 milioane de lei pentru ambarcaţiuni în anul 2014

Sigla_noua_Licitatia_9ani
Licitatia.ro a monitorizat, de la începutul anului şi până în prezent, 11 licitaţii pentru achiziţia ambarcaţiunilor. Licitaţia cu cea mai mare sumă estimată este organizată de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Pentru Protecţia Mediului – I.C.I.M. Bucureşti şi are ca obiect Achiziţia a 3 ambarcaţiuni dotate cu echipamente de hidrografie şi investigaţii subacvatice, cu o valoare estimată de 2.037.234 RON.
Valoarea estimată a contractelor depăşeşte 6 milioane lei, fără TVA, valoarea nefiind calculabilă exact, întrucât 2 licitaţii nu au precizat suma. Achiziţia de ambarcaţiuni a fost în creştere anul acesta faţă de anul trecut, luând în considerare faptul că anul trecut s-au organizat doar 5 licitaţii în acest domeniu. Valoarea contractelor pe anul 2013 a fost de 5.057.770 RON, cu aproximativ 1 milion de lei mai puţin faţă de anul acesta.
Licitaţiile pentru achiziţia sau repararea ambarcaţiunilor sunt organizate de instituţii precum: Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Federaţia Organizaţiilor Producătorilor de Peşte, Garda Naţională de Mediu, dar şi de firme private, ca de exemplu: SC Motor International Service SRL.
Licitatia.ro este cel mai bun site de monitorizare al licitaţiilor, acoperind o gamă completă de surse de informare a abonaţilor săi, cu privire la licitaţiile ce au loc în ţară. Cu o investiţie mică prin achiziţionarea unui abonament la licitatia.ro vă puteţi creşte semnificativ câştigurile actuale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS