Acasă Actualitate Cultura Concert al Coralei academice a Filarmonicii Oltenia la BNR Craiova

Concert al Coralei academice a Filarmonicii Oltenia la BNR Craiova

Artiștii Coralei academice a Filarmonicii Oltenia vor susține, joi, ora 18.00, concertul „Iubire, floare de april”, la BNR Craiova.

La pupitrul dirijoral se va afla Bogdan Botezatu, iar la pian va fi Corina Stănescu. Evenimentul va avea loc la Banca Națională a României (BNR) din Craiova. Spectacolul se desfășoară în cadrul proiectului Serate muzicale în clădiri de patrimoniu.

Corala Academică a Filarmonicii Oltenia va interpreta un program diversificat care va cuprinde lucrări remarcabile precum:

  • „Messa di Gloria” de Giacomo Puccini,
  • „Jericho” și „Ebony Mass – Gloria” de compozitorul român Sabin Păutza,
  • aranjamente deosebite ale unor piese celebre precum „Blackbird” și „Eleanor Rigby” de John Lennon și Paul McCartney.

Bogdan Botezatu este absolvent al specializării dirijat de orchestră la Universitatea Națională de Muzică din București. Are o bogată experiență scenică, va asigura o interpretare plină de emoție a fiecărei piese muzicale.

Pianista Corina Stănescu, apreciată pentru talentul său, va fi alături de cor într-o colaborare ce promite să încânte cu pasiunea sa muzicală.

Corala Academică a Filarmonicii Oltenia va prezenta un program complex, dedicat primăverii și iubirii. Locația aleasă, BNR din Craiova, va oferi un cadru elegant pentru acest concert, amplificând atmosfera magică a serii și oferind publicului o experiență muzicală deosebită.

Citește și: Vâlcea: Trafic restricționat pe DN 7, după ce unui camion i-a sărit o roată

Exit mobile version