Acasă Actualitate Cultura Craiova: Lansare de carte la Biblioteca Aman

Craiova: Lansare de carte la Biblioteca Aman

Biblioteca Aman găzduiește, sâmbătă, lansarea volumelor „În cătarea răsăritului perfect”, autor Sorin Nină și „Epifanii” autor Victor Martin.

Evenimentul va avea loc in sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, începând cu ora 12.00, în prezența invitaților:

  • Sorin Nină,
  • Victor Martin
  • reprezentanți ai editurii Cristian Plus Art.

„Un roman cu o simbolistică bogată în care fantasticul este integrat subtil, aproape insesizabil realului, autorul oferindu-ne o poveste plină de imaginație și profunzime, într-un stil literar remarcabil și inovator.

Cu o structură complexă și inedită, cartea este alcătuită din trei părți, aparent distincte, având în vedere că denumirea fiecăruia dintre ele ar putea reprezenta un personaj principal: Pictorul, Paznicul, Magicianul, părți ce se întrepătrund într-o continuitate surprinzătoare.(…)

„În căutarea răsăritului perfect” ne oferă o perspectivă profundă despre destin, soartă, căutarea sensului vieții, dragoste, visuri și speranțe, lupta interioară între ceea ce îți dorești să fii și ceea ce trebuie să fii, despre valori nerecunoscute și despre momentul prezent.

Răsăritul perfect este răsăritul fiecărei dimineți. Bucuria unei noi zile și a existenței reprezintă perfecțiunea însăși, pentru că este divină. Fiecare clipă reprezintă un „Răsărit perfect” și fiecare dintre noi este un pictor magic, pentru că ceea ce trăim este un miracol.”

Citește și: Dolj: Nou serviciu de evidență a persoanelor în Almăj

Exit mobile version