Acasă Actualitate Cultura Concert de Ziua Femeii cu pianista Eva Gevorgyan și dirijorul Maximilian Haberstock...

Concert de Ziua Femeii cu pianista Eva Gevorgyan și dirijorul Maximilian Haberstock la Filarmonica Oltenia

Filarmonica „Oltenia” prezintă un eveniment muzical dedicat Zilei Femeii, sub bagheta dirijorului german Maximilian Haberstock și cu participarea solistei Eva Gevorgyan. Concertul va avea loc la în sala de concerte a Filarmonicii Oltenia vineri, 8 martie, de la ora 19:00.

Programul serii va include:

  • Richard Wagner: Uvertura operei „Olandezul zburător”
  • Franz Liszt: Concertul nr. 2 în La major pentru pian și orchestră
  • Robert Schumann: Simfonia nr. 4 în Re minor

Tânărul dirijor Maximilian Haberstock va conduce Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia”. Haberstock, distins cu numeroase premii și fondator al „Young Philharmonic Orchestra München”, se bucură de recunoaștere internațională, concertele sale de la Filarmonica „Oltenia” fiind primite, de fiecare dată, cu entuziasm.

Solistă a Concertului nr. 2 pentru pian de Liszt, Eva Gevorgyan este laureată în peste patruzeci de concursuri de pian. Tânăra pianistă este cunoscută pentru succesele sale în competiții precum Cleveland International Piano Competition și Van Cliburn Young Artist Competition.

Publicul va fi invitat să se bucure de o seară memorabilă, unde muzica clasică se va împleti într-o armonie unică sub conducerea talentatului Maximilian Haberstock, cu prezența expresivă a solistei Eva Gevorgyan.

Citește și: Fiii lui Gabriel Garcia Marquez au publicat un roman neterminat al tatălui lor

Exit mobile version