Acasă Actualitate Cultura Programul Fun in Summer, la Aman“

Programul Fun in Summer, la Aman“

Programul Fun in Summer, la Aman“
Programul Fun in Summer, la Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin compartimentul Mediatecă și American Corner Craiova, continuă seria de activități gratuite, desfășurate în fiecare vară în cadrul programului Fun in Summer.
Activitățile propuse pentru lunile iunie, iulie și august (8 săptămâni, în perioada 19 iunie – 11 august) se vor desfășura fizic, la sediul Bibliotecii Aman (în sala Marin Sorescu, compartimentul Mediatecă și American Corner) și se adresează elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII).

Înscrierile se realizează în perioada 6 – 16 iunie, în intervalul orar 09.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile:

  1. Personal, la sediul central al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, compartimentul Mediatecă și American Corner.
  2. Telefonic, la numărul 0251 532 267, interior 110.
    Înscrierile sunt necesare doar pentru cursurile de limba spaniolă și Bibliolab. Pentru activitățile care includ jocurile de masă și vizionarea de filme este suficient ca elevii să se prezinte fără a se înscrie în prealabil.

Cursuri cu frecvență săptămânală, desfășurate pe parcursul a 8 săptămâni
(19 iunie – 11 august):

  • Luni: – Movie Club (10.00-12.00)
  • Marți: – BiblioLab (10.00-12.00)
  • Miercuri: – Games Day (10.00-11.30/12.00)
  • Joi: – Spanish Club (10.00-11.00).

BiblioLab

BiblioLab este un atelier de competențe digitale dedicat elevilor din clasele V-VIII. În cadrul acestuia, participanții vor învăța să lucreze în Word, PowerPoint, Canva, să programeze cu ajutorul roboțeilor Ozobot Evo și vor afla informații importante legate de securitatea pe internet și alegerea corectă a surselor de informare.
Cursul se va desfășura săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 10.00-12.00. Prima întâlnire va avea loc marți, 20 iunie.

Spanish Club

Spanish Club este un curs de limba spaniolă, dedicat elevilor din clasele V-VIII, începători, care nu au mai avut contact cu limba până acum, însă doresc să învețe noțiuni de limbă, cultură și civilizație spaniolă.
Cursul se va desfășura săptămânal, în fiecare zi de joi, în intervalul orar 10.00-11.00. Prima întâlnire va avea loc joi, 22 iunie.

Movie Club

Movie Club se va desfășura săptămânal, în fiecare zi de luni, în intervalul orar 10.00-12.00. Prima întâlnire va avea loc în data de 19 iunie. Pe parcursul întâlnirilor se vor viziona filme de animație, filme documentare sau ecranizări ale operelor literare.
Pentru Movie Club nu este nevoie de înscriere în prealabil.

Games Day

Games Day se va desfășura săptămânal, în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 10.00. Prima întâlnire va avea loc în data de 21 iunie. Propunem o colecție interesantă de jocuri educative și de recreație, precum: șah, puzzle-uri, Monopoly, Dixit sau Cluedo.
Pentru Games Day nu este nevoie de înscriere în prealabil.

Citește și: Craiova: Lansarea volumului „Fereastra din piatră”, la „Aman“

Exit mobile version