Acasă Actualitate Cultura „Crăiasa Zăpezii“ și „Prințul Broască“, în week-end la Teatrul Colibri

„Crăiasa Zăpezii“ și „Prințul Broască“, în week-end la Teatrul Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova propune pentru acest week-end o călătorie prin lumea poveștilor aduse în scenă de actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu.

Sâmbătă, 11 februarie, la ora 18.00, se va juca spectacolul „Crăiasa Zăpezii“, adaptare după H.Ch. Andersen, regia Laurențiu Tudor, cu actorii: Alis Ianoș și Cosmin Dolea, voice over: Ionica Dobrescu, Geo Dinescu, video mapping: Marin Fagu.
„Fie că suntem copii sau adulți, avem cu toții momente când din cauza cine știe cărui ciob, din cine știe care oglindă, începem să nu mai vedem lucrurile care ne bucură, ci doar pe cele care ne supără. La fel ca în povestea lui Andersen, tot ceea ce ne trebuie e un prieten care ne ia de mână, ne îmbrățișează cu drag și ne scoate din Palatul de Gheață,“ a spus Laurențiu Tudor, regizor.
Spectacolul se adresează unui public de peste 5 ani.

Duminică, 12 februarie, la ora 11.00, îl întâlnim pe „Prințul Broască“, într-o dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, cu actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.
„ este o poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart,“ a spus Todor Valov, regizor.

Exit mobile version