Acasă Actualitate Cultura Magicianul Marian Râlea vine la Râmnicu Vâlcea

Magicianul Marian Râlea vine la Râmnicu Vâlcea

Celebrul magician, actorul Marian Râlea, va juca la Arenele Traian timp de trei zile pentru publicul din Râmnicu Vâlcea

Teatrul Municipal „Ariel” continuă stagiunea estivală cu o serie de spectacole pentru copii, avându-l ca protagonist pe celebrul Magician, și anume pe actorul Marian Râlea.trei Zile

Spectacolele se vor juca, începând cu ora 19:00, la Arenele Traian, pe 14, 15 și 21 august, dar și pe 6 septembrie 2020, fiind organizate sub patronajul Primăriei Municipiului „Râmnicu Vâlcea”.

Drumul lui Făt Frumos se va juca pe 14 august, la ora 19.00.

Pe drumul lui Făt Frumos cei mici îi vor întâlni în acest an pe Bunii și Răii din poveștile românilor. Cunoașterea poveștilor și a basmelor noastre de către cei mici este o promisiune pe care am făcut-o „moșilor” noștri și pe care avem datoria să o împlinim. Pornind de la premiza că mitologia națională trebuie să facă parte din educația copiilor, festivalul își propune punerea în valoare a poveștilor românilor cu ajutorul jocului și a formelor teatrale! Caracterul evenimentelor va fi unul interactiv, copiii participanți devenind astfel eroii din povești.

Spectacolul Judecata poveștilor se va juca pe 15 august, la ora 19.00.

Oare lupul este atât de vinovat precum scrie în poveste? În poveștile noastre cei răi nu sunt chiar atât de răi… A venit momentul să judecăm împreună poveștile și astfel să aflăm care este adevărul!

Exit mobile version