Acasă Actualitate Administratie Primarul caută un specialist care să se ocupe de Brâncuși

Primarul caută un specialist care să se ocupe de Brâncuși

TR.16238.5

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că își dorește să atragă în instituție un specialist care să coordoneze toate activitățile culturale ce au legătură cu operele lui Constantin Brâncuși.

Edilul a precizat că acest rol poate să fie îndeplinit de un viitor viceprimar sau chiar de administratorul public al orașului, dacă postul va fi scos la concurs după alegerile locale. Marcel Romanescu recunoaște că nu este calificat să gestioneze domeniul cultural și tot ce este legat de sculptorul Constantin Brâncuși, însă un specialist ar putea să facă acest lucru. Edilul a precizat că este posibil ca viitorul administrator public al orașului să fie o persoană capabilă să gestioneze atât problema fondurilor europene, cât și domeniul culturii. Marcel Romanescu a precizat că este posibil să existe negocieri pe această temă în viitoarea majoritate la care speră în Consiliul Local, alta decât cea condusă de PSD.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version