Acasă Actualitate A murit fetiţa de 9 ani accidentată de un şofer beat în...

A murit fetiţa de 9 ani accidentată de un şofer beat în urmă cu două săptămâni

O fetiță de 4 ani lăsată nesupravegheată a murit după ce a fost lovită de o mașină
O fetiță de 4 ani lăsată nesupravegheată a murit după ce a fost lovită de o mașină

O fetiţă de nouă ani, ajunsă în comă după ce a fost accidentată în urmă cu două săptămâni, a murit miercuri dimineaţă. La începutul lunii, într-o comună din Constanța, fetiţa şi fratele ei mai mic au fost loviţi în plin, pe marginea drumului, de maşina condusă de un șofer beat.

Pe 1 aprilie, în satul constănţean Arsa, doi copii, de trei, respectiv nouă ani, mergeau spre casă. Ei au fost loviţi în plin de maşina condusă în viteză de un şofer, de 64 de ani, aflat sub influenţa alcoolului. Maşina a lovit apoi un cap de pod şi a zburat peste un şanţ. A aterizat în faţa unei curţi, unde a lovit două autoturisme parcate.

Alertaţi de bubuitura puternică, localnicii au ieşit din case. I-au văzut pe cei doi copii întinşi pe şosea şi au sunat la 112.

Băieţelul avea un traumatism cranian, dar era conştient. Fetiţa, politraumatizată, în comă, inconştientă, a fost intubată şi ventilată mecanic. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind reţinut pentru 24 de ore.

După mai bine de două săptămâni de comă profundă, fetița de 9 ani a încetat din viață în această dimineață. 

Citeşte şi: Mehedinţi: Pui de viperă, eliberat de jandarmi din toaleta unei societăți comerciale

Exit mobile version