Acasă Actualitate Încă un oligarh rus, găsit mort

Încă un oligarh rus, găsit mort

Încă un oligarh rus, găsit mort
Încă un oligarh rus, găsit mort

Vicepreședintele companiei ruse de petrol și gaze Lukoil Vitaly Robertus a murit „subit”, a anunțat compania. El este al patrulea manager de top al Lukoil care a încetat din viață de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina.

Vitaly Robertus avea 54 de ani, scrie pravda.com. „Suntem profund întristați să anunțăm că Vitaly Vladimirovich Robertus, vicepreședintele companiei, a murit subit la vârsta de 54 de ani”, se arată în comunicatul de presă transmis de companie. Despre acest deces, consilierul ministrului ucrainen de interne Anton Gerashchenko, a scris pe X (Twitter) că Robertus ar fi fost găsit spânzurat în birou.

Președintele Consiliului de administrație al companiei Lukoil a murit în octombrie 2023

Vladimir Nekrasov, președintele Consiliului de administrație al companiei Lukoil, a murit în octombrie 2023 din cauza insuficienței cardiace acute. Nekrasov a condus Lukoil după ce Ravil Maganov, fostul președinte, a murit după ce a căzut de la o fereastră a Spitalului Clinic Central din Moscova în august 2022. Alexander Subbotin, fostul manager de top al companiei, a murit în mai 2022. Cadavrul său a fost găsit într-o casă privată. O investigație a concluzionat că și Subotin a murit din cauza insuficienței cardiace acute.

Exit mobile version