Acasă Actualitate Câţi bani a pierdut Mark Zuckerberg în orele în care Facebook și...

Câţi bani a pierdut Mark Zuckerberg în orele în care Facebook și Instagram nu au funcționat

Câţi bani a pierdut Mark Zuckerberg în orele în care Facebook și Instagram nu au funcționat
Câţi bani a pierdut Mark Zuckerberg în orele în care Facebook și Instagram nu au funcționat

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a pierdut aproximativ 100 de milioane de dolari din cauza unei întreruperi masive care a afectat Facebook, Instagram și Messenger marți la nivel global, a declarat un expert financiar din New York pentru Daily Mail.

Expertul a declarat pentru Daily Mail că Meta generează cea mai mare parte a veniturilor sale prin reclame, care sunt afișate utilizatorilor. Cu „problemele tehnice” care au afectat platformele și-a scăzut câștigurile. Prețul acțiunilor Meta a scăzut, de asemenea, cu 1,5%.

Down Detector, care urmărește întreruperile de funcționare a site-urilor web, a primit peste 215.000 de rapoarte privind întreruperea Facebook. Rapoartele au încept cu ora 17.00.

Aplicațiile deținute de Meta și-au revenit marți după o întrerupere de peste două ore

Potrivit Reuters, aplicațiile deținute de Meta și-au revenit marți după o întrerupere de peste două ore. Aceasta a fost cauzată de o problemă tehnică și a afectat sute de mii de utilizatori la nivel global. Mulți utilizatori s-au plâns pe X că au fost scoși delogați automat din site și din aplicație și nu se puteau conecta la loc.

Compania are aproximativ 3,19 miliarde de utilizatori activi zilnic

„În cursul zilei de astăzi, o problemă tehnică a făcut ca oamenii să aibă dificultăți în accesarea unora dintre serviciile noastre. Am rezolvat problema … Pentru toți cei care au fost afectați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe X. Nu a dat însă detalii despre această problemă. Compania are aproximativ 3,19 miliarde de utilizatori activi zilnic în familia sa de aplicații, care include și WhatsApp și Threads.

Citește şi: Cinci turişti, blocaţi în telecabina de la Bâlea Lac

Exit mobile version