Acasă Actualitate A ajuns la Urgenţe, apoi la Psihiatrie, după ce a luat două...

A ajuns la Urgenţe, apoi la Psihiatrie, după ce a luat două pastile de potenţă

Medicii au cerut transferul pacientului la Psihiatrie pentru un control amănunţit
Medicii au cerut transferul pacientului la Psihiatrie pentru un control amănunţit

Un bărbat, de 39 de ani, din Botoşani, a vrut să aibă parte de un weekend de neuitat şi a luat două pastile de potenţă. A avut parte de o aventură, dar nu aşa cum şi-o imagina.

Potrivit Monitorul de Botoşani, la scurt timp după ce a luat două pastile, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. Medicii spun că atunci când s-a prezentat la UPU, bărbatul era extrem de agitat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El le-a spus cadrelor medicale că are palpitaţii şi simte că se sufocă.
Transferat la Psihiatrie, apoi externat

De asemenea, le-a spus medicilor şi motivul pentru care a ajuns în această stare. Pacientul a fost stabilizat prin administrarea unor perfuzii. „Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu tulburare de comportament. A fost evaluat neurologic şi cardiologic şi ulterior dirijat către Secţia de Psihiatrie”, a declarat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Medicii au cerut transferul pacientului la Psihiatrie pentru un control amănunţit. După ce a fost consultat şi de medicii de acolo, bărbatul de 39 de ani a fost externat.

Citește și: Au început săpăturile pentru cel mai mare tunel feroviar din România

Exit mobile version