Acasă Actualitate Jurnalistul american Tucker Carlson îl va intervieva pe Vladimir Putin

Jurnalistul american Tucker Carlson îl va intervieva pe Vladimir Putin

Jurnalistul american Tucker Carlson îl va intervieva pe Vladimir Putin
Jurnalistul american Tucker Carlson îl va intervieva pe Vladimir Putin

Jurnalistul american Tucker Carlson va fi primul membru al mediei occidentale care îl va intervieva pe președintele rus Vladimir Putin, de la începerea războiului din Ucraina.

„Mulți americani nu știu de ce Putin a invadat Ucraina sau care sunt scopurile lui acum. Americanii au dreptul să știe totul despre un război în care sunt implicați și noi avem dreptul să le spunem”, a transmis Carlson, marți, într-un videoclip filmat în Moscova și postat pe Twitter, scrie CNBC.

Carlson a criticat ajutorul oferit de SUA Ucrainei pentru război și l-a susținut anterior pe Putin

Carlson, care a plecat în 2023 de la postul de televiziune Fox News, a criticat ajutorul oferit de SUA Ucrainei pentru război și l-a susținut anterior pe Putin.

„De ce este Putin considerat un băiat rău? Nu este Saddam Hussein, nu este Adolf Hitler, nu este un pericol pentru Statele Unite”, a spus Carlson în 2017.

În urma invadării Ucrainei, jurnalistul a pus sub semnul întrebării ajutorul american acordat Ucrainei. De asemenea, a mai spus în mod fals că președintele ucrainean Volodimir Zelenski este un lider autoritar.

„Zelenski nu are niciun interes față de libertate și democrație. De fapt, Zelenski este mai aproape de Lenin decât de George Washington. Este un dictator. Este un lider autoritar periculos care a folosit 100 de miliarde de dolari din impozitele Americii pentru a construi un stat polițienesc cu un partid unic în Ucraina”, a spus Carlson.

Interviul care va fi realizat cu președintele Putin va fi transmis pe Twitter și pe site-ul TuckerCarlson.com.

Citeşte şi: O alunecare de teren în Filipine a îngropat două autobuze. 11 persoane, rănite

Exit mobile version