Acasă Actualitate (VIDEO) Valuri uriașe, în baza militară americană din Insulele Marshall

(VIDEO) Valuri uriașe, în baza militară americană din Insulele Marshall

Filmări dramatice au surprins valuri uriașe care se prăbușesc înt,r-o clădire militară a Statelor Unite din Insulele Marshall, potrivit uk.news.yahoo.com.

Garnizona armatei americane atolul Kwajalein (USAG-KA) a confirmat un eveniment semnificativ de inundații pe Roi-Namur, în Insulele Marshall. Armata intenționează să-i mute pe toți rezidenții Roi până când serviciile vor fi restabilite.

Videoclipul arată momentul în care un val uriaș sparge o ușă,trecândpeste oamenii din interiorul clădirii. El a spus pentru Storyful că se bucură de o noapte la Outrigger Bar & Grill când „valurile uriașe” s-au prăbușit prin clădire.

„Mi-am văzut prietenii dispărând chiar în fața ochilor mei. Au continuat să vină mai multe valuri. Toată lumea a răspuns la scenariul de urgență și, din fericire, nimeni nu a fost rănit grav”, a spus el. Personalul USAG-KA a evacuat 80 de persoane, în timp ce alte 60 au rămas pentru a evalua pagubele și a restabili serviciile de bază. Inundațiile au cauzat pagube moderate până la severe în mai multe locații, printre care:

  • o zonă de luat masa, Outrigger Bar and Grill,
  • capela,
  • Tradewinds Theatre, a confirmat armata într-un comunicat.

Citește și: Ce excedent bugetar au avut instituţiile din subordinea primăriei. Spitalul Victor Babeş, campion

Exit mobile version