Acasă Actualitate Vremea se schimbă la 180 de grade: dispare gerul și vin precipitațiile și...

Vremea se schimbă la 180 de grade: dispare gerul și vin precipitațiile și ninsorile

Furtunile care lovesc nordul Europei vin către România. Furtuna Jocelyn e așteptată în țară la finalul acestei săptămâni și va aduce ninsoare și lapoviță. Vremea se schimbă la 180 de grade: dispare gerul și vin precipitațiile și ninsorile

În a doua parte a săptămânii, în special în sudul teritoriului, care va fi și mai lipsit de precipitații cresc temperaturile.Furtunile din nordul continentului aduc în România ninsori și precipitații mixte. Vreme schimbătoare în restul lunii ianuarie.La nivel continental, furtuna Isha era astăzi deasupra peninsulei scandinave iar „sora” ei, furtuna Jocelyn, traversa Irlanda.

Cum o să fie resimțită vremea?

Așteptăm ca joi și vineri să fie zile cu mai mult vânt și cu precipitații.Sub influența acestor furtuni, care activează mai ales în partea de nord și nord-vest a Europei, vor fi și la noi episoade cu precipitații.

La munte, dar și în zonele mai joase din regiunile nordice și centrale ale țării vor fi ninsori. Chiar și în regiunile vestice vor fi episoade cu precipitații mixte, mai spre ninsoare. Va fi așa joi, vineri, poate și sâmbătă.

Nu este ceva neobișnuit pentru luna ianuarie, dar poate mai neobișnuit este faptul că asistăm foarte des în această lună la schimbări în evoluția vremii, spun reprezentanții ANM.

Exit mobile version