Acasă Actualitate Gorghiu către Ciucă: Mi-e dor de doza de echilibru pe care o...

Gorghiu către Ciucă: Mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Preşedintele PNL Argeş, ministrul Justiţiei Alina Gorghiu, a subliniat, sâmbătă, importanţa echilibrului pe care trebuie să îl asigure prim-ministrul unui guvern de coaliţie, scrie Agerpres.

„În 2024, Partidul Naţional Liberal va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc. Venim în faţa românilor cu o experienţă extraordinar de bună a guvernării. Suntem de şase luni de zile într-o nouă formulă de guvern. Vedem acum, mai bine ca oricând, cât de important este ca premierul să asigure echilibrul şi stabilitatea unui guvern de coaliţie. Sincer, domnule preşedinte Ciucă, mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”, a spus Alina Gorghiu la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung.

„Când preşedintele PNL a condus guvernul, totalul investiţiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro”

Ea a adăugat că o guvernare liberală pune întotdeauna accentul pe investiţii. „În 2022, când preşedintele Partidului Naţional Liberal a condus guvernul, totalul investiţiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro. Şi spun asta pentru că, dacă nu menţionăm lucrurile bune din guvernarea liberală, nu o să o facă nimeni altcineva. (…) Dezvoltarea ţării pe bază de investiţii, aceasta este politica noastră, a liberalilor”, a precizat preşedintele PNL Argeş.

Comitetul de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung alege, sâmbătă, noua conducere a organizaţiei. La eveniment participă şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Citește și: Bărbat găsit mort pe un trotuar din centrul Craiovei. S-ar fi aruncat de la etajul șapte

Exit mobile version