Acasă Actualitate Limitatoare de viteză montate ilegal pe uliță, lângă casa vicelui CJ Buzău,...

Limitatoare de viteză montate ilegal pe uliță, lângă casa vicelui CJ Buzău, ca să nu-i intre praf în piscină

Limitatoare de viteză montate pe uliță. Foto: Liber in Buzau

Limitatoare de viteză au fost montate ilegal pe un drum de pământ din Buzău. Limitatoarele au fost montate lângă casa vicepreședintelui Consiliului Județean, care s-a plâns că îi intră praf în piscină, scrie Digi24.

Este vorba despre o uliță neasfaltată, pe care au apărut marcaje cu limită de viteză de cinci kilometri pe oră și un indicator cu denivelări pentru limitarea vitezei, scrie publicația Liber în Buzău. Intervențiile au fost făcute la cererea lui Adrian Petre, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău.

Limitatoare de viteză pe uliță

„Lumea circulă cu mare viteză pe acolo și tot praful vine la noi în curte și ne-a zăpăcit, în piscină, geamurile mele fiind pline de praf! S-au pus acele semne pentru a reduce viteza în curba aia periculoasă.”

Primarul recunoaște că șeful pe linie administrativă i-a cerut montarea indicatoarelor, dar că nu a fost singurul. Nicolae Gioabă – primarul localității Costești, spune că: „Au fost mai multe persoane care au cerut montarea indicatoarelor.” Însă edilul recunoaște că nu a așteptat aprobările necesare.

În urma sesizărilor, limitatoarele au fost demontate de polițiști, iar Primăria a fost amendată.

Citește și: Lanț uman la Mamaia, pentru a salva 5 persoane: 3 au fost scoase inconștiente din apă

Exit mobile version