Acasă Actualitate Un bărbat fără permis a accidentat un copil, și-a ascuns mașina în...

Un bărbat fără permis a accidentat un copil, și-a ascuns mașina în pădure și a fugit

Un bărbat fără permis a accidentat un copil, și-a ascuns mașina în pădure și a fugit
Un bărbat fără permis a accidentat un copil, și-a ascuns mașina în pădure și a fugit

Un bărbat fără permis a accidentat un copil de opt ani, și-a ascuns mașina în pădure și a fugit. Poliţiştii l-au identificat joi pe bărbatul bănuit că ar fi provocat luni accidentul din comuna gălățeană Frumuşiţa. Acesta le-a arătat locul unde a ascuns maşina, care avea numere de înmatriculare false.

Bărbatul de 36 de ani, din satul Fântânele, comuna Scânteiești, a condus anchetatorii în locul unde a abandonat autoturismul imediat după accident. El și a dat detalii complete cu privire la modul de producere al acestuia. Autovehiculul, care prezintă multe urme de avarii, se afla în mijlocul unei păduri, la aproximativ 10 km distanță de localitatea Frumușița.

A ascuns mașina în pădure și a fugit

Autoturismului ar fi fost avariat din cauza circulației pe un drum de exploatare agricolă, precum și prin pădurea unde a fost abandonat. Oamenii legii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul accidentului, avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

Polițiștii au deschis dosar penal, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Vineri urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Patru răniți după ce un taxi a tăiat calea unei mașini de poliție

Exit mobile version