Acasă Actualitate Doctoriță filmată când se juca pe telefon în timpul gărzii în loc...

Doctoriță filmată când se juca pe telefon în timpul gărzii în loc să consulte pacienții

Doctoriță filmată când se juca pe telefon în timpul gărzii în loc să consulte pacienții
Doctoriță filmată când se juca pe telefon în timpul gărzii în loc să consulte pacienții

O doctoriță de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost filmat jucându-se pe telefon, în timp ce se afla în gardă. Când un bărbat i-a reproşat că se joacă, în timp ce pacienţi în stare gravă aşteaptă la uşă, femeia a ridicat vocea. I-a spus bărbatului că e obraznic, că-l va trimite în altă parte și că va chema Poliția, scrie News.ro.

În imaginile care au fost postate pe Facebook pacientul care a înregistrat-o pe doctoriţă în timp ce se joacă pe telefon le aminteşte cadrelor că aşteaptă de o oră în urgenţă, moment în care i se răspunde: „Aşteptaţi un pic!”.

„Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, spune bărbatul.

În acel moment, medicul filmat în timp ce se juca pe telefon îl ceartă pe pacientul nemulţumit că aşteaptă de prea mult timp, alături de alţi bolnavi.

„Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acu la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu…”, îi spune pacientului doctoriţa așezată într-un scaun cu rotile şi având telefonul în mână.

Doctorița, supărată că pacienții îi cer socoteală

Medicul reacţionează şi când pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră: ”Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”

Când bărbatul îi reproşează că se juca în timpul gărzii, femeia devine mai irascibilă.

„Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul.

Medicul a admis că nu ştie care este pacientul care trebuie transferat la Iaşi, arătând doar că acesta „s-a intoxicat şi poate să moară”. „Tu poţi să mori?” i-a spus medicul bolnavului.

Când bărbatul spune că aşteaptă de o oră, medicul îi reproșează că anterior spusese că aşteaptă de jumătate de oră. Aceasta îi vorbește şi despre „culoarea” pielii, moment în care pacientul îi răspunde: ”Și noi suntem salariaţi asiguraţi”.

În cele din urmă, medicul a început să strige: „Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

Pe parcursul întregului dialog, în imagini se vede o femeie aflată într-un scaun, căreia un aparţinător îi sprijină capul.

Internauţii au reacţionat la postări. Unul dintre ei susţine într-un comentariu că medicul are rezervată o cameră în spital, mănâncă acolo şi are o îngrijitoare care o spală şi o plimbă.

Citeşte şi: Român prins că își încărca ilegal mașina Tesla la priza unei primării din Italia

Exit mobile version