Acasă Actualitate Angajată găsită moartă în congelatorul unui fast-food, după ce ușa s-a blocat...

Angajată găsită moartă în congelatorul unui fast-food, după ce ușa s-a blocat singură

Angajată găsită moartă în congelatorul unui fast-food, după ce ușa s-a blocat singură
Angajată găsită moartă în congelatorul unui fast-food, după ce ușa s-a blocat singură

Angajata unui fast-food a fost găsită moartă în congelator, după ce ușa s-a blocat singură. Familia femeii care lucra la Arby’s, un lanț american de restaurante fast-food cu peste 3.300 de restaurante, dă în judecată gigantul fast-food. Rudele femeii susțin că angajații s-au plâns de mai multă vreme că zăvorul era stricat şi exista oricând posibilitatea ca cineva să rămână blocat.

Nguyet Le, în vârstă de 63 de ani, era mamă a patru copii. Femeia era singură în restaurant, în jurul orei 9 dimineața, pe 11 mai. Se pregătea pentru deschiderea magazinului, când a rămas blocată în congelatorul pentru alimente. Unul dintre fii ei, care lucrează și el la Arby’s, a făcut descoperirea înfiorătoare.

Poliția a spus că pe uși erau pete de sânge, care arată că a încercat să scape, dar în cele din urmă s-a prăbușit în poziție fetală. Un raport preliminar al medicului legist a confirmat că femeia a murit de hipotermie, notează Daily Mail

Angajaţii făcuseră numeroase plângeri în legătură cu uşa stricată

Avocatul Paul Skrabanek, care reprezintă familia, solicită acum o anchetă oficială în legătură cu presupusele defecțiuni ale congelatorului restaurantului. Un fost angajat i-a spus că zăvorul nu funcționează corect din august și că problema era cunoscută și ignorată de conducere. Familia victimei solicită despăgubiri de peste un milion de dolari.  

Un fost angajat a declarat că au fost trimise mai multe cereri pentru a se remedia problema zăvorul stricat. De asemenea, făcuse fotografii în interiorul congelatorului: ”Au știut despre asta. Angajaţii s-au tot plâns”.

Nu este clar care era temperatura în ziua în care Le a fost prinsă înăuntru. Congelatorul ar trebui să fie setat la -10 grade conform standardelor restaurantului, conform fostului angajat, dar a spus că temperatura este menținută mult mai mică decât atât. 

Potrivit ultimelor informaţii, angajații foloseau o șurubelniță pentru a ajuta la deschiderea și închiderea zăvorului. Acuzarea mai susține că angajații aveau obiceiul să ţină deschisă ușa cu o cutie de ulei pentru că nu doreau ca aceasta să se închidă complet. Ancheta este abia la început.

Citeşte şi: Bărbat care s-a aruncat de pe un pod, găsit după patru zile

Exit mobile version