Acasă Actualitate O femeie a scăpat cu viaţă de sub un TIR care a...

O femeie a scăpat cu viaţă de sub un TIR care a lovit-o pe trecere de pietoni

O șoferiță de 79 de ani a accidentat un pieton pe trecere și a fugit
O șoferiță de 79 de ani a accidentat un pieton pe trecere și a fugit

O femeie a scăpat ca prin minune cu viaţă de sub roțile unui TIR. Acesta a lovit-o când traversa strada regulamentar, pe trecere de pietoni.

Accidentul a avut loc în weekend, în Râmnicu Sărat (Buzău), pe un tronson al Drumului European E85 care traversează orașul. Conform înregistrărilor unei camere de supraveghere, când tânăra a ajuns la jumătatea trecerei de pietoni, în fața unui TIR, șoferul nu a văzut-o şi a lovit-o, femeia rostogolindu-se sub roți.

Femeia a scăpat cu viaţă pentru că s-a ghemuit instinctiv când TIR-ul a lovit-o şi a ajuns sub cabina lui. Ea a ieşit singură de sub mastodontul care înainta foarte lent din cauza traficului bară la bară.

Șoferul TIR-ului a fost oprit de conducătorii auto ceare veneau din faţă şi văzuseră cele întâmplate. El a fost amendat de poliţie şi a rămas fără permis pentru 60 de zile.

Femeia accidentată este o profesoară, de 29 de ani, din comuna Poșta Câlnău (Buzău). Ea le-a declarat polițiștilor că se afla cu familia la cumpărături și lăsase copilul în grija mamei ei înainte să traverseze strada.

Citeşte şi: O femeia și-a ucis soțul și s-a sinucis din cauza unui test de paternitate

Exit mobile version