Acasă Actualitate Ciobanul din Dolj care a omorât cumpărătorul unui miel, reținut

Ciobanul din Dolj care a omorât cumpărătorul unui miel, reținut

Și-a omorât tatăl cu toporul
Și-a omorât tatăl cu toporul

Reprezentanții IPJ Dolj au aunțat că ciobanul din Bratovoiești care a lovit mortal cumpărătorul unui miel a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

Anchetatorii cazului de la Bratovoiești, unde în ajunul Paștelui un bărbat a fost lovit mortal chiar de ciobanul de la care a cumpărat mielul au luat decizia de a propune arestarea ciobanului. Decizia a fost luată în urma concluziilor preliminare formulate de medic și a declarațiilor fluctuante ale martorilor.

”În continuarea cercetărilor privind decesul bărbatului de 45 de ani, din comuna Bratovoești, în cursul zilei de 15 aprilie a.c., Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj este abilitat să comunice următoarele:

Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

A fost un conflict spontan

Se pare că între cioban și decedat a fost un conflict.

”În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cutit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă.

La data de 16 aprilie a.c., bărbatul de 49 de ani a fost retinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia”, mai scrie în comunicatul IPJ Dolj.

Citește și Dolj: Omorât din greșeală la o stână din Bratovoești în ajunul Paștelui

Exit mobile version