Acasă Actualitate Restricții de trafic pe A2, DN 1 și DN 7

Restricții de trafic pe A2, DN 1 și DN 7

Restricții de trafic pe A2, DN 1 și DN 7
Restricții de trafic pe A2, DN 1 și DN 7

Sunt restricții de trafic pe A2, DN 1 ȘI DN 7, astăzi, până la ora 18.00, pentru efectuarea de lucrări, potrivit Centrului Infotrafic.
Este restricționată prima bandă al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 21, localitatea Brănești, județul Ilfov. Au loc lucrări de foraj și montare a stâlpilor pentru panourile fonoabsorbante pe sensul către Capitală.

Până la ora 16.00, Pe DN 7, sunt restricții de trafic între kilometrii 175+800 de metri – 176, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Se efectuează lucrări pregătitoare pentru montarea parapeților. Ccirculația rutieră se desfășoară pe jumătate de cale, dirijată de piloți de circulație.

Pe DN 1 București-Brașov, în funcție de condițiile meteo, se vor efectua lucrări de igienizare, pe tronsonul kilometric 74 – 111. Se execută și lucrări de plombare a carosabilului, pe tronsonul kilometric 113 – 126. Traficul rutier este restricționat parțial în zona în care se efectuează lucrările. La fața locului sunt prezenți polițiști pentru dirijarea și fluidizarea circulației.

Se recomandă:

  • reducerea vitezei în zona lucrărilor,
  • semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație,
  • evitarea manevrelor periculoase.

Citește și: (VIDEO) Cluj: Două mașini, o autoutilitară și un autobuz, implicate într-un accident mortal

Exit mobile version