Acasă Actualitate Ion Răcăreanu a primit distincţia „Primar de 5 stele”

Ion Răcăreanu a primit distincţia „Primar de 5 stele”

Ion Răcăreanu, primarul comunei Brădeşti, Dolj

Ion Răcăreanu, edilul comunei Brădeşti, din Dolj, a primit distincţia „Primar de 5 stele” în cadrul „Galei recunoaşterii meritelor”, organizată de Asociaţia Comunelor din România cu ocazia unei întâlniri desfăşurate în perioada 31 martie- 2 aprilie, care a adunat primari din toată ţara pentru a discuta aspecte actuale din administraţiile locale.


În cadrul Galei au fost premiaţi primarii aflați în fruntea comunităților locale doriţi de cetăţeni pentru eficienţa în administraţie, fiind daţi exemplu de bună practică pentru aleşii care doresc să dea un suflu nou comunităţilor, respectând şi încrederea cetăţenilor acordată prin vot.


Ion Răcăreanu a primit distincţia de „Primar de 5 stele din judeţul Dolj”, pentru realizările, dar şi pentru proiectele aflate în derulare pentru dezvoltarea şi modernizarea tuturor domeniilor de interes din comuna Brădeşti, aflată la 22 de kilometri distanţă de Craiova.


Asociaţia Comunelor din România, care a premiat primarii, a fost înfiinţată în anul 1997, ca o asociaţie de autorităţi locale, având ca membri comunele din România. Asociaţia Comunelor din România a fost declarată ca fiind de utilitate publică prin Hotărârea Guvernului nr. 156 din 13 februarie 2008.

Citeşte şi Primarul comunei Brădeşti a primit Premiul de Excelenţă pentru Administraţie Publică

Exit mobile version