Acasă Actualitate Un cuplu de români şi-a vândut copilul unor spanioli dinainte să se...

Un cuplu de români şi-a vândut copilul unor spanioli dinainte să se nască

Un cuplu de români şi-a vândut copilul unor spanioli dinainte să se nască
Un cuplu de români şi-a vândut copilul unor spanioli dinainte să se nască

Un cuplu de români și-a vândut copilul unor spanioli, dinainte să se nască. „Afacerea“ s-a făcut în România, spaniolii plătind 2.000 de euro, potrivit ziarulromanesc.es.

Vânzarea copilului a fost descoperită de polițiștii din Spania, alertați de medicii din spitalul din orașul Badajoz, unde a născut femeia româncă. Este al doilea caz de acest fel descoperit pe teritoriul Spaniei.

Patru persoane sunt cercetate, printre care și tânăra de 28 de ani, adusă să nască în Spania. Suspecții sunt acuzaţi de simularea nașterii și modificarea paternității, pedepsite de Codul penal spaniol.

Cuplul arestat, o femeie, de 43 de ani, și un bărbat, de 42 de ani, care au domiciliul în Spania, plătise 2.000 de euro în România în schimbul bebelușului.

Românca s-a înregistrat în spital cu datele femeii din Spania

Personalul Spitalului Don Benito-Villanueva de la Serena din Badajoz a anunțat poliția, suspectând că o femeie, care tocmai devenise mamă, a vrut să-și înregistreze copilul cu date care nu se potriveau cu cele apărute în istoricul ei medical.

Cu aceste informații, agenții din Poliția Națională au mers la spital. Acolo s-au întâlnit cu presupusul tată al copilului. Polițiștii au descoperit că mama bebelușului a fost înscrisă cu datele soției bărbatului care plătise gravida să-i vândă copilul.

Spaniolul a recunoscut în fața polițiștilor că el și soția lui au plătit 2.000 de euro pentru a cumpăra nou-născutul. Afacere fusese încheiată cu trei luni înainte în România.

Mama bebelușului, în vârstă de 28 de ani, a rămas în arestul poliției. Bebelușul se află la Spitalul Don Benito-Villanueva și este în stare bună.

Săptămâna trecută, poliția a arestat patru persoane la Sevilla pentru că ar fi participat la vânzarea unui nou-născut, un alt caz de comerț cu copii în Spania.

Citeşte şi: Târg de miei la Târgu Jiu, în săptămâna pascală

Exit mobile version