Acasă Actualitate Vâlcea: Circulaţie îngreunată pe DN 7, DN 67 şi DN 7A

Vâlcea: Circulaţie îngreunată pe DN 7, DN 67 şi DN 7A

Conducătorii auto trebuie să ruleze cu prudenţă sporită
Conducătorii auto trebuie să ruleze cu prudenţă sporită

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că astăzi, până la ora 16.00, se vor desfășura lucrări o serie de lucrări care impun restricții de trafic.
Restricţiile se aplică, astfel:

  • DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 220 – 221, în extravilanul localității Tuțulești, județul Vâlcea. Se efectuează lucrări de curățare a șanțurilor, circulația desfășurându-se pe un fir, dirijat;
  • DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 235 – 236, în extravilanul localității Câineni, județul Vâlcea. Se toaletează vegetația din proximitatea suprafeței de rulare, traficul desfășurându-se pe un fir, dirijat;
  • DN 7A Brezoi – Obârșia Lotrului, între kilometrii 25 – 27, în extravilanul localității Malaia, județul Vâlcea, au loc lucrări de rânguire a versanților, traficul urmând a se închide în reprize de 20 minute.
  • DN 67, pe sectorul kilometric 142 – 143, pe raza localităților Slătioara și Măldărești, județul Vâlcea. Se montează parapet metalic, circulația desfășurându-se pe un fir, dirijat.
    Se recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!
Exit mobile version