Acasă Actualitate Un mort şi patru răniţi după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal

Un mort şi patru răniţi după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal

Se pare că unul dintre șoferi ar fi călcat prea tare pedala de accelerație, spun martorii, și a pierdut controlul volanului
Se pare că unul dintre șoferi ar fi călcat prea tare pedala de accelerație, spun martorii, și a pierdut controlul volanului

Un bărbat, pasager într-o mașină, a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital, după ce două autoturisme s-au lovit frontal în judeţul Mureş.
Se pare că unul dintre șoferi ar fi călcat prea tare pedala de accelerație, spun martorii, și a pierdut controlul volanului.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Accidentul s-a petrecut în dreptul satului Nazna, din Mureș. Într-o curbă, un șofer, care avea în mașină doi pasageri, a pierdut controlul volanului și autoturismul său a izbit frontal un alt vehicul care circula regulamentar, pe celălalt sens de mers.
În urma impactului, unul dintre pasagerii aflați în maşina care a intrat pe contrasens, a murit, iar şoferul şi un alt pasager au fost răniți.
Bărbatul care conducea celălalt autoturism și femeia care îl însoțea au rămas blocați în vehicul, și a fost nevoie de intervenţia salvatorilor de la descarcerare.

Cei patru răniți au fost transportaţi de urgență la spital.
Polițiștii au deschis acum un dosar penal și încercă să afle ce a provocat tragedia. Din cauza accidentului, traficul a fost blocat pentru aproape două ore.

Exit mobile version