Acasă Actualitate Un avion Tarom a aterizat de urgență după ce pilotul a leșinat

Un avion Tarom a aterizat de urgență după ce pilotul a leșinat

Un avion Tarom a aterizat de urgență după ce pilotul a leșinat
Un avion Tarom a aterizat de urgență după ce pilotul a leșinat

Un avion TAROM care efectua un zbor pe ruta Timişoara – Hurghada a aterizat de urgenţă, sâmbătă după-amiază, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă.

Aeronava a plecat de pe aeroportul din Timișoara și se îndrepta către Egipt, însă, în momentul când se afla deasupra Bulgariei, comandantul aeronavei a rămas într-o stare de inconștiență, prin urmare a fost luată decizia ca aeronava să se întoarcă de urgență pe aeroportul din Otopeni.

„Compania TAROM informează că din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timişoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situaţii. Menţionăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranţa acestora şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în condiţii de maximă siguranţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian naţional.

Potrivit sursei citate, zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada, ora estimată fiind 18.00. 

Exit mobile version