Acasă Actualitate O polițistă a fost obligată să facă sex cu colegii drept ritual...

O polițistă a fost obligată să facă sex cu colegii drept ritual de inițiere

O polițistă a fost obligată să facă sex cu colegii drept ritual de inițiere
O polițistă a fost obligată să facă sex cu colegii drept ritual de inițiere

O polițistă angajată într-un orășel din SUA își acuză foștii colegi că au obligat-o la o partidă de sex oral drept „ritual de inițiere”. Femeia a dat în judecată departamentul de poliție, iar la proces a dat detalii îngrozitoare.

Teresa Williams, de 35 de ani, a fost prima femeie angajată în forțele de poliție în micul oraș Iron Mountain, din Michigan, SUA, în 2017. Femeia a dat în judecată departamentul de poliție al orașului și pe trei dintre foștii ei colegi și șefi, povestind că în cei patru ani cât a fost polițistă a fost supusă constant unor tratamente umilitoare.

Femeia susține că ei au pariat pe cine s-ar putea culca primul cu ea, au pipăit-o și au determinat-o să facă sex, iar când a intrat în conflict cu ei, au forțat-o să demisioneze.

Fosta polițistă a relatat chiar că a fost obligată să-i facă sex oral unui coleg căsătorit.

Abuzurile au continuat în diverse moduri mi bine de patru ani. Într-un final, ea a fost suspendată fără plată și, în curând, i s-a oferit opțiunea de a demisiona sau de a fi concediată. Ea și-a depus demisia pe 21 aprilie 2022. 

„Încă am coșmaruri despre tot ceea ce am trăit la departamentul respectiv”, a declarat Williams pentru Detroit Free Press.

„Cel mai important lucru este să am integritate, să stau în picioare și să fac ceea ce trebuie”, a spus Williams. „Știu că acest gen de lucruri se întâmplă peste tot. Nu sunt singura femeie căreia i s-a întâmplat asta”.

Gregory Grant, avocatul inculpaților, a refuzat să comenteze cazul.

Exit mobile version