Acasă Actualitate Elevă de clasa a V-a, filmată când făcea sex cu un băiat...

Elevă de clasa a V-a, filmată când făcea sex cu un băiat de liceu

Elevă de clasa a V-a, filmată când făcea sex cu un băiat de liceu
Elevă de clasa a V-a, filmată când făcea sex cu un băiat de liceu

O fată, de 11 ani, elevă în clasa a V-a la Școala ”Avram Iancu” din Câmpia Turzii, aflată în plasament, a fost filmată în timp ce întreținea relații sexuale cu un elev de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan”. Imaginile au fost distribuite apoi elevilor și au ajuns inclusiv pe grupurile de Facebook și de WhatsApp folosite de părinți, scrie Stiridecluj.ro.

Cazul a fost reclamat direct procurorilor DIICOT Cluj.

Direcția Generală de Asistența Copilului Cluj anunță că fetița a fost plasată, imediat după confirmarea incidentului, la un Centru de primire în regim de urgență din Cluj-Napoca. Reprezentanții instituției spun că fata a fost atrasă într-un anturaj periculos.

”R.F.A., elevă la Câmpia Turzii, aflată în plasament, a fost filmată în luna februarie de către un adolescent în timp ce întreținea relații sexuale cu un alt adolescent, filmulețul fiind distribuit colegilor fetei. Influența, anturajul nepotrivit în care a intrat RFA a fost districtivă, în pofida intervenției de specialitate și a atenției de care a beneficiat această fetiță.

Copilul, imediat ce s-a primit informația, a fost plasat în regim de urgență, la un centru de primire în regim de urgență din Cluj-Napoca, unde beneficiază de găzduire, servicii medicale și consiliere psihologică. Au fost anunțate imediat DIICOT-ul, Poliția Câmpia Turzii, ancheta acestui caz fiind în desfășurare”, a precizat Monica Filip, șef serviciu la DGASPC Cluj.

Elevul de liceu care a abuzat de fata de 11 ani poate fi acuzat de viol și de distribuire de materiale cu caracter pornografic.

Exit mobile version