Acasă Actualitate Femeie grav rănită într-un accident cu trei maşini 

Femeie grav rănită într-un accident cu trei maşini 

Femeie grav rănită într-un accident cu trei maşini
Femeie grav rănită într-un accident cu trei maşini

O femeie a fost grav rănită după ce trei maşini au fost implicate, vineri seară, într-un accident rutier produs în judeţul Vrancea, pe DN 2 – E85, în localitatea Popeşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Traficul a fost blocat, vineri seară, pe DN 2, în urma unui accident grav, soldat cu două victime, dintre care una încarcerată,

„Poliţiştii Serviciului Rutier intervin pe Drumul Naţional 2 – E85, în localitatea Popeşti, la un accident rutier grav. Conform primelor date, coliziunea a avut loc între un autoturism care efectua viraj şi un alt autoturism care circula din spate. Primul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism. Un pasager din autoturismul care efectua virajul a fost rănit grav, iar o altă persoană a fost rănită uşor”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, în urma accidentului rutier, o femeie de 50 de ani a rămas încarcerată.

„SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în zona Popeşti, în care au fost implicate două autoturisme şi o camionetă. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgenţă tip B2 cu asistent, un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de descarcerare. A fost identificată o victimă de sex feminin, de 50 ani, cu politraumatism prin accident rutier, inconştientă, preluată de echipajul SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Persoana rănită grav a fost transportată la spital.

Traficul este blocat.

Se efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Exit mobile version