Acasă Actualitate Bărbat accidentat mortal când traversa pe lângă trecerea de pietoni

Bărbat accidentat mortal când traversa pe lângă trecerea de pietoni

Victimele au fost transportate la spital
Victimele au fost transportate la spital

Un bărbat din Panciu a murit, joi, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada prin apropierea trecerii de pietoni, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, citat de Agerpres.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit joi la un accident rutier sesizat, prin apel 112, la Panciu. Din primele cercetări, un bărbat în vârstă de 63 ani a fost acroşat de un autoturism în timp ce se angajase în traversarea străzii în apropierea unei treceri de pietoni”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, bărbatul a fost resuscitat conform protocolului, dar nu a răspuns manevrelor.

„SAJ Vrancea a primit o solicitare din partea echipajului de prim ajutor SMURD pentru o victimă prin accident rutier. A fost identificat un bărbat de 63 de ani, în stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare începute de echipajul SMURD. S-au continuat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate, fără rezultat”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. 

Exit mobile version