Acasă Actualitate Șofer arestat după ce l-a amenințat pe polițistul care îl prinsese băut...

Șofer arestat după ce l-a amenințat pe polițistul care îl prinsese băut la volan

Un tânăr băut şi fără permis s-a urcat beat la volan, a lovit o mașină şi a fugit
Un tânăr băut şi fără permis s-a urcat beat la volan, a lovit o mașină şi a fugit

Un șofer din judeţul Argeş a fost reţinut pentru ultraj după ce a trimis telefonic mesaje de ameninţare unui poliţist care îi deschisese dosar penal pentru că l-a prins băut la volan, scrie News.ro.

Potrivit datelor furnizate vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul de 42 de ani din localitatea Ştefăneşti a fost ridicat şi reţinut joi, iar vineri procurorul de caz urmează să stabilească alte măsuri preventive în privinţa sa. El a fost oprit în trafic pe 18 februarie, de către o patrulă formată din agent de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, pe raza localităţii Teiu.

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulaţie. Ulterior, agentul de poliţie a primit mesaje de ameninţare de la bărbatul în cauză”, se arată în documentele anchetatorilor.

După ce l-a ameninţat telefonic pe polițist, pe numele bărbatului a fost deschis şi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Exit mobile version