Acasă Actualitate Tineri răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina în şanţ

Tineri răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina în şanţ

Un adult şi un copil, răniţi într-un accident între o căruţă şi un autoturism
Un adult şi un copil, răniţi într-un accident între o căruţă şi un autoturism

Doi tineri au fost răniţi şi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ adânc de aproape trei metri, în localitatea clujeană Coplean, informează Agerpres.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean, comuna Căşeiu.

Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 22.40, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una SAJ.

Salvatorii au găsit la faţa locului un autoturism răsturnat într-un şanţ adânc de aproape trei metri. În autoturism se afla o tânără încarcerată, conştientă şi cooperantă. Aceasta a fost extrasă în siguranţă de pompieri şi predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital. Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani. De asemenea, la spital a fost transportat şi un tânăr de 20 de ani, care a reuşit să iasă singur din autoturismul avariat”, se arată într-o informare transmisă, joi, de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, echipajele ISU au asigurat şi măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului. 

Exit mobile version