Acasă Actualitate Vedetă Onlyfans, amendată după ce a lovit și înjurat polițiștii pe Aeroportul...

Vedetă Onlyfans, amendată după ce a lovit și înjurat polițiștii pe Aeroportul Otopeni

Vedetă Onlyfans, amendată după ce a lovit și înjurat polițiștii pe Aeroportul Otopeni (sursa foto: viva.ro)
Vedetă Onlyfans, amendată după ce a lovit și înjurat polițiștii pe Aeroportul Otopeni (sursa foto: viva.ro)

Bia Khalifa, prima româncă cu cont pe platforma pentru adulți Onlyfans și o prezență obișnuită a studiourilor de televiziune, a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni vineri, 10 februarie. Ea fost amendată în urma unei altercații cu paza aeroportului și s-a plâns apoi pe rețelele social că a fost bătută și pipăită. Sindicatul Europol a spus că femeia a fost amendată după ce a înjurat un polițist, informează Ziare.com.

Bia Khalifa se întorsese de la Milano împreună cu iubitul ei, Fulgy, fiul familiei de lăutari Clejan.

Într-o postare pe TikTok, Bia Khalifa i-a acuzat pe polițiști că ”au târât-o într-o cameră”, unde ar fi pipăit-o și ar fi bătut-o.

În replică, Sindicatul Europol a transmis că ea a fost amendată pe aeroport după ce a înjurat un polițist.

”După ce colegii noștri din cadrul Aeroportului Otopeni au rugat pe prietenul unei ”vedete” să stea în mod civilizat la controlul de frontieră și să nu se bage în fața altor pasageri, aceasta a adresat injurii acestora, după ce i-au verificat documentul de călătorie.

În momentul în care polițiștii de frontieră au vrut să o conducă în linia a doua de control pentru sancționarea contravențională, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu piciorul pe unul dintre colegi, fapt pentru care a fost încătușată și condusă la camera de control de pe sensul intrare în țară.

Bia și Fulgy, amendați

Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 4.000 lei pentru ”săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, sancțiune prevăzută de Codul Aerian.

Într-un delir continuu, atât pe timpul completării procesului verbal de sancționare, când a continuat să aducă injurii colegilor, folosind cuvinte obscene, cât și în imaginile video postate ulterior pe unele rețele de socializare, aceasta practic își imaginează că a fost ”pipăită, aruncată pe jos, jignită și bătută”. Colegii noștri au folosit dispozitivele body-cam din dotare în toată această perioadă, astfel că aceste halucinații ale ”vedetei” nu au niciun fundament. Noi nu ne putem opune dorințelor și imaginației acesteia, însă toate acestea și le poate îndeplini în cercul ei de prieteni, însă fără a jigni polițiștii și a terfeli imaginea Poliției de Frontieră Române”, se arată în mesajul postat pe Facebook de sindicatul politiștilor.

Jurnaliștii de la Cancan notează că Fulgy, după ce a văzut că Poliția de Frontieră o imobilizează pe Bia Khalifa, a sunat la 112, pentru a reclama că iubita lui este bătută de oamenii legii. Însă, pentru că apelul a fost nejustificat, a primit și el o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă.

Exit mobile version