Acasă Actualitate O femeie a murit după ce a fost lovită de tren

O femeie a murit după ce a fost lovită de tren

O femeie a murit după ce a fost lovită de tren
O femeie a murit după ce a fost lovită de tren

O femeie a fost accidentată mortal de un tren, sâmbătă, în municipiul Piteşti, pe când traversa calea ferată, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres.

„În urma verificărilor preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, s-a stabilit că o femeie, care ar fi traversat calea ferată prin loc neautorizat, a fost acroşată şi accidentată mortal de un tren Regio ce se deplasa pe ruta Curtea de Argeş – Piteşti”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Sursa citată precizează că poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Victima, în vârstă de aproximativ 65 de ani, era deja decedată la sosirea echipajelor medicale.

Exit mobile version