Acasă Advertoriale Evenimente Ideale, echipa care transformă un eveniment într-o poveste

Evenimente Ideale, echipa care transformă un eveniment într-o poveste

Raluca Micu este unul dintre oamenii care au muncit din greu pentru a face din ceea ce iubesc un job.

De 15 ani, Raluca trăiește într-o poveste fără sfârșit, pe care a hrănit-o de când era studentă cu toată pasiunea sa. La 19 ani, a intrat în lumea spectacolului de eveniment și a decis să facă din dragostea ei pentru poveste un business.

Raluca Micu este unul dintre oamenii care au muncit din greu pentru a face din ceea ce iubesc un job. Și a reușit. La nunți, botezuri, evenimente private, petreceri corporate, ea aduce magia, sclipirea, spectacolul. Fie un carnaval brazilian plin de culoare care încinge atmosfera, fie ursitoare, fie dansuri spectaculoase. Este managerul companiei Evenimente Ideale, cunoscută pe plan local pentru animatorii săi profesioniști, care transformă un simplu eveniment într-un show impresionant.

La 19 ani, Raluca a mers la un interviu pentru un post de animator. I-a plăcut mereu lumea spectacolului. A terminat Literele, dar mai târziu a dat la Actorie, pentru a-și urma chemarea. Viața a avut alte planuri pentru ea, așa că o serie de probleme personale au împiedicat-o să termine facultatea. Dar Raluca și-a urmat calea cu încăpățânare și a pus bazele unei afaceri longevive, în care a investit energie, timp și dragoste.

„La început eram 4-5 oameni… Acum, pe vară, când este vârful sezonului de evenimente, alături de colaboratori ajungem până la 40-50 de persoane”, povestește. „Natura jobului face să avem mulți colaboratori, însă nucleul a rămas, de-a lungul anilor. Suntem o familie noi, nu putem spune că mergem la job pentru că aici suntem acasă”, adaugă.

O autentică oază a poveștilor

Evenimente Ideale este o autentică oază a poveștilor, unde oricine are nevoie de un număr care să anime o petrecere găsește tot ce și-ar putea dori. „Lucrăm cu artiști, cu actori, studenți. Avem coregrafii variate costume și ne pliem pe orice temă. Avem foarte multă recuzită și suntem foarte serioși, iar aceste lucruri ne-au asigurat longevitatea și fidelizarea publicului. Scopul nostru este să acoperim absolut orice fel de cerere. Avem număr de carnaval brazilian, dans țigănesc, ursitoare, animație pentru copii cu mascote, tot soiul de eroi, prințese. Asigurăm aranjamente pentru nunți, candy bar, fântâni de ciocolată. Și nu numai!”, spune managerul Evenimente Ideale.

Dar visul ca jobul și pasiunea să se suprapună nu e atât de ușor de atins pe cât ar putea părea.
„Am și muncit mult. Succesul nu prea e prieten cu comoditatea. Dacă vrei să ai succes trebuie să te zbați, să te lupți, să gândești, să crești, să fii pasionat de ceea ce faci. Noi lucrăm mereu la ceva nou. Acum construim un număr stil musical. Ne trezim noaptea cu noi idei. Așa e când poveștile sunt parte din viața ta”, mărturisește Raluca.

Echipa Evenimente Ideale poate fi contactată la numărul 0765 205 767 / 0768 163 899 sau pe Facebook.

Exit mobile version