Știri de ultima orăActualitateDirector de la DSP Arad acuzat că şi-a ameninţat colegii cu un aparat de electroșocuri

Director de la DSP Arad acuzat că şi-a ameninţat colegii cu un aparat de electroșocuri

Poliţiştii au intervenit, marţi, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, în urma unui apel la 112 care prin care se reclama că directorul economic al instituţiei a adus la birou un aparat cu electroşocuri şi un spray cu piper, pentru a-şi intimida colegii cu care s-ar afla în conflict, informează Agerpres.

Surse din cadrul DSP Arad au declarat, prezentând şi o filmare cu incidentul – că directorul economic Gheorghe Iulian Penzeş i-a ameninţat pe unii colegi, spunând că are asupra sa dispozitivul cu electroşocuri pentru a se apăra. Conform filmării, la un moment dat, directorul economic a pus aparatul cu electroşocuri pe mâna unui coleg şi l-a pornit, iar cel agresat strigă: „M-ai curentat! Dom’le, vrei să mă omori?”.

În scandal a intervenit directoarea instituţiei, Cecilia Irimie, care i-a reproşat lui Penzeş că are asupra sa dispozitivul şi spray-ul. „Ce faceţi, domnule director? Vă rog foarte frumos, domnule director, cu aşa ceva nu veniţi la lucru, nu se poate aşa ceva! Acum mă şpreiaţi pe mine? Nu ne ameninţaţi cu spray-ul! Acum v-am văzut că aţi ameninţat!”, a intervenit directoarea Cecilia Irimie.

Angajaţii spun că directorul economic a mai avut în trecut neînţelegeri cu colegi din instituţie, iar marţi a revenit la lucru după o perioadă mai lungă de concediu. Un angajat a sunat la 112, relatând ce se întâmplă în sediul instituţiei.

„A fost reclamată, prin 112, o stare conflictuală între doi angajaţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Arad. La faţa locului se află o echipă operativă, pentru clarificarea stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Gheorghe Iulian Penzeş şi directoarea DSP, Cecilia Irimie, nu au putut fi contactaţi pentru a-şi prezenta punctele de vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Exit mobile version