Acasă Actualitate Dan Hosu, soţul fostei şefe a DIICOT, a murit

Dan Hosu, soţul fostei şefe a DIICOT, a murit

Dan Hosu, soţul fostei şefe a DIICOT, a murit
Dan Hosu, soţul fostei şefe a DIICOT, a murit

Dan Hosu, soţul fostei şefe a DIICOT, a decedat. Anunţul a fost făcut de fiul său, Vlad Hossu, pe Facebook. Potrivit unor apropiaţi ai familiei, citaţi de G4Media, Dan Hosu ar fi suferit de o boală incurabilă.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a afirmat, pe 18 ianuarie, într-un interviu că sentinţa în dosarul lui Dan Hosu ar fi de achitare. Ministrul a făcut o greşeală, deoarece dosarul respectiv încă se judecă, iar următorul termen este programat pe 7 februarie.

După gafa uluitoare a ministrului Justiţiei, nu mai puţin de 7 organizaţii membre al Grupului „ONG-uri pentru cetăţean” au publicat o scrisoare deschisă prin care cer demisia „imediată” a ministrului Cătălin Predoiu. ”Considerăm că dl. Predoiu și-a depășit mult atribuțiile de ministru, iar toată evoluția faptelor ridică suspiciuni rezonabile cu privire la o încercare de mușamalizare a unei intervenții politice în justiție. În aceste condiții, considerăm că dl. Predoiu este incompatibil moral cu poziția de ministru al Justiției și solicităm demisia sa imediată”, arată ONG-urile semnatare, potrivit G4Media.

Exit mobile version