Știri de ultima orăActualitateUn şofer a dus maşina la fier vechi ca să ascundă că a lovit un pieton

Un şofer a dus maşina la fier vechi ca să ascundă că a lovit un pieton

Un bărbat care a lovit cu maşina un pieton a fugit de la locul accidentului şi apoi a dus autoturismul la fier vechi ca să-şi ascundă urmele. Victima sa este în spital, în stare gravă, informează Observatornews

Şoferul este din Galaţi, are 23 de ani şi a fost identificat miercuri de poliţişti. Tot miercuri, anchetatorii au găsit maşina implicată în accident şi de care şoferul a încercat să scape. El s-a dus împreună cu proprietarul autovehicului la un centru de dezmembrări şi au vândut-o. Anchetatorii au recuperat maşina şi au ridicat probele necesare.

Şoferul a fost reţinut pentru 30 de zile.

Victima, un bărbat de 83 de ani, este în spital, în stare gravă, la terapie intensivă. Bătrânul a fost lovit în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, deşi în acea zonă se află şi o trecere de pietoni.

După ce l-a lovit pe bătrân, şoferul nu a frânat deloc şi şi-a continuat drumul, iar poliţiştii au fost nevoiţi să urmărească imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă şi alte fotografii făcute în oraş pentru a ajunge la şofer şi la locul în care a fost abandonată maşina.

ȘTIRI VIDEO GdS

Exit mobile version