Acasă Actualitate Un pasager a făcut infarct în avion pe ruta Valencia-Timişoara

Un pasager a făcut infarct în avion pe ruta Valencia-Timişoara

Un pasager a făcut infarct în avion pe ruta Valencia-Timişoara
Un pasager a făcut infarct în avion pe ruta Valencia-Timişoara

Un pasager în vârstă de 78 de ani, aflat în avionul WizzAir care efectua cursa Valencia-Timişoara, a murit, joi, cel mai probabil în urma unui infarct. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul de la bordul avionului, însă fără rezultat, informează News.ro.

Unui pasager i s-a făcut brusc rău, joi, în timpul procedurii de aterizare a avionului Wizz Air care opera pe ruta Valencia (Spania) – Timişoara. Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, ar fi suferit un infarct, iar primul ajutor i-a fost acordat de către personalul de bord.

Totodată, a fost alertat serviciul de urgenţă, astfel că un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timişoara, în jurul orei 12.30.

Medicii au încercat sa-l resusciteze pe bărbatul aflat în stop cardio-respirator, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta n-a mai putut fi salvat.

Trupul neînsufleţit va fi preluat de medicii legişti, iar poliţiştii au inceput cercetările pentru a stabili cu precizie cum a murit bărbatul.

Exit mobile version