Acasă Actualitate Carburanții s-au scumpit din nou, azi

Carburanții s-au scumpit din nou, azi

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a crescut azi prețul benzinei și motorinei, la două zile de la precedenta scumpire a carburanților. Scumpirea este mai mare decât cea cu care ne obișnuise compania, conform economica.net.

Stațiile Petrom au afișat azi, 24 ianuarie 2023, un preț al benzinei standard de 6,58 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,71 lei/litrul.

Așadar, în această dimineață Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a crescut prețul benzinei și motorinei cu  9 bani pe litru.

Este o scumpire mai mare decât cele operate de la începutul anului, când prețueile creșteau în general cu 5 bani pe litru.

Precedenta scumpire a avut loc acum două zile, pe 22 ianuarie, și a fost o creștere de preț de cinci bani pe litru, la benzină, care a venit la două zile după o creștere de preț tot de cinci bani pe litru, dar de data aceasta la motorină. De asemenea, cu doar o zi înainte, pe 19 ianuarie, compania a operat o scumpire de cinci bani pentru benzină. Cu două zile înainte, pe 17 ianuarie, compania petrolieră operase o majorare de preț tot de cinci bani pe litru, și la benzină și la motorină. Cu trei zile înainte, pe 14 ianuarie, Petrom a operat o majorare identică – cinci bani pe litru și la benzină și la motorină.

Exit mobile version